Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error Code 0CH on BBSHD

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • max_volt
    commented on 's reply
    That's the check engine indicator. Same as in an automobile.

  • Benny Can
    replied
    On the lower right side, there is a picture of what looks like an engine or motor. Not sure what it is.

    Leave a comment:


  • AZguy
    commented on 's reply
    And are the other codes really hex? None of them contain hex characters - perhaps decimal? In that case 0x0C would be 12 [decimal] which would suggest "Current sensor error"...

    In the original post he says "When I pressed the throttle, the increases and goes up but motor is not running" he didn't say what increases which would likely be useful...

  • max_volt
    replied
    I wonder does 0CH only show on certain displays?

    Leave a comment:


  • Fred
    replied
    Look at Items 45 thru 49 starting on the 3rd page of the entries.

    Leave a comment:


  • Benny Can
    commented on 's reply
    I didn't see anything with code 0CH

  • Fred
    replied
    Originally posted by Benny Can View Post
    My shark pack's terminals burned so I replaced it with XT90. After replacing it I tested it, plugged it on the bike and got an error code 0CH. Nothing happens on the motor. When I pressed the throttle, the increases and goes up but motor is not running. Can anyone tell me what I can do? Appreciate any assistance.
    I recalling seeing a thread on this topic at:
    https://electricbike.com/forum/forum...-documentation

    Unfortunately, the last entry I saw says:
    Swapped controllers from a good bbshd I have and it works and the motor sounds great again. I guess if anyone comes across a 0CH its definitely a fried controller.

    Leave a comment:


  • Benny Can
    started a topic Error Code 0CH on BBSHD

    Error Code 0CH on BBSHD

    My shark pack's terminals burned so I replaced it with XT90. After replacing it I tested it, plugged it on the bike and got an error code 0CH. Nothing happens on the motor. When I pressed the throttle, the increases and goes up but motor is not running. Can anyone tell me what I can do? Appreciate any assistance.
Working...
X