Announcement

Collapse
No announcement yet.

Unable to log-in to HOME page...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Unable to log-in to HOME page...

    Home page shows that I'm logged out. But after providing log-in information and entering, I just get cycled back to the same page. Still not logged in.
    View all inop, tracking of read sections inop.

    BUT, every other section shows me logged in...???




    Regards,
    T.C.
    Last edited by Tommycat; 02-26-2021, 06:11 AM.
    See my completed Magic Pie V5 rear hub motor E-Bike build HERE.

    #2
    That happened to me a couple times yesterday too. Not idea why. Today so far so good.

    Comment


      #3
      Spoke too soon. For me just now any time I go to the 'single speed chain tension issues' thread I'm not showing as logged in anymore. If I go into my history and click on pretty much anything when that page loads I'm back and all looks normal. No other new threads seemed to do that and I know it wasn't the same thread yesterday that was doing that to me.

      Comment


        #4
        Happening to me as well.

        Comment


          #5
          The server is randomly caching the front page. So when it is visited, you are seeing a cache instead of the actual page. We are working to fix it.

          Comment


            #6
            I should add that it seems doable as a temporary workaround to login through any other page

            Comment


              #7
              All appears to be as it should this A.M.

              Thank you Pax for your quick response and repair! Cheers.
              See my completed Magic Pie V5 rear hub motor E-Bike build HERE.

              Comment


                #8
                Cool. Hopefully it stays fixed this time. Please let me know if any further issue.

                Comment

                Working...
                X